Pogodba o članstvu

POGODBA
O ČLANSTVU

Monetizacija depozitov

MONETIZACIJA
DEPOZITOV
VALUT

Prihaja kmalu

Trgovina_storitve

TRGOVINA /
STORITVE

Nov marketing

Vse dosedanje oblike promocije komercialnih produktov, uslug in storitev so temeljile na uporabnosti produkta, zadovoljstvu uporabnika, časovni funkciji produkta in razvoju tehnologije.

Zavest potrošnika pa vedno bolj rojeva zavedanje ali je produkt v času ustvarjanja, njegovi življenjski dobi uporabe in po končanju funkcije produkta škodljiv za bivalno okolje človeka, čisto vodo, čisti zrak in čisto naravo.

Rojevanje nove etike zahteva od uporabnika/konzumenta, da izbere/uporablja produkte, ki sledijo etičnim načelom in kognitivne navade življenja prilagodijo tem vrednotnim merilom.

Kaj omogoča nov marketinški kanal:

  • Proizvajalec promovira zavest, da v svoj proizvodni proces zajame vse možne količine vhodnih recikliranih materialov, jih v največji možni meri vgradi v strukturo novega produkta brez da bi zmanjšal tehnične, fizične, oblikovne in druge standarde produkta, promovira uporabo svojih produktov skozi prodajo/sharing, tako da produkt in transportno embalažo uporabnik vrne nazaj v sistem krožne ekonomije, brez vseh obremenitev ali vplivov na okolje.

    Z mesečnimi plačili sharinga/prodaje produktov, ki jih uporabnik plačuje tudi z oddajo čistih surovin, materialov, embalaž,… itn. v sistem krožne ekonomje, pa le-ti produkti proizvajalca čistijo okolje, mesta, urbana območja s sloganom ˝Z uporabo naših produktov čistimo vaše okolje˝.

  • Predstavitev podjetja ˝s produkti, ki čistijo vaše okolje˝ na multimedijskih ekranih (dimenzije: 356 x 200 cm) na ESS zbirnih centrih, mobilnih aplikacijah, socialnih omrežjih EcoSynergy Systema in partnerjev, promocijskimi čistilnimi akcijami sponzoriranimi s strani podjetij, direktnem oglaševanju vključenih članov EcoSynergy Systema v vsaki državi in zaradi uvajanja individualnih ekoloških/okoljskih taks v določenih državah sveta produkti pridobijo status zmanjšanega ogljičnega odtisa, so predstavljeni kot okolju in uporabnikom prijazen produkt in dosežejo najboljše pozicioniranje na trgu.

  • Nov globalni marketinški trend promovira podjetja, ki vključujejo največjo možno stopnjo recikliranih surovin in materialov v strukturo novih produktov z materiali in surovinami zbranimi s strani prebivalstva, storitvene dejavnosti, industrije in trgovine, katere produkte promovirajo skozi prodajo in sharing tako, da so uporabniki njihovih produktov glede na količino zbranih in oddanih surovin, materialov, embalaž, …itn. nagrajeni z diskontno ceno njihovih produktov.

Ekološka zavest potrošnikov ustvarja lojalnega uporabnika, državljana, promotorja okoljskih sprememb globalno povezanega z drugimi ljudmi po svetu preko portala EcoSynergy Systema.