Pogodba o članstvu

POGODBA
O ČLANSTVU

Monetizacija depozitov

MONETIZACIJA
DEPOZITOV
VALUT

Prihaja kmalu

Trgovina_storitve

TRGOVINA /
STORITVE

Krožna ekonomija

Vse, kar nas obdaja je sestavljeno iz materialov, ki jih je možno ponovno uporabiti.

Če le-te materiale, surovine in embalaže,…itn. čiste, razstavljene, sortirane in brez bakterioloških nečistoč in primesi vrnete v industrijo, vstopite v svet krožne ekonomije in postane član globalne skupnosti, ki na prvo mesto postavlja čisto okolje, zrak in vodo.

Krožna ekonomija ohranja naravne resurse surovin in materialov in optimalno izkoristi že ustvarjene surovine, materiale, embalaže,… itn.. do njihove trajne oziroma končne izrabe.

EcoSynergy System je razvil in stestiral sistemsko rešitev, ki pomaga vsaki družbeni ureditvi za lažji in učinkovitejši prehod v krožno ekonomijo.  

ECOSYNERGY SYSTEM je primer uspešne in dobre prakse v Evropski uniji na evropski platformi deležnikov krožnega gospodarstva:

https://circulareconomy.europa.eu/platform/en/good-practices/ecosynergy-system-systemic-solution-circular-economy

EcoSynergy System je s sistemom monetizacije materiale, surovine, embalaže,… itn. pretvoril v uporabno surovino za predelovalno/proizvodno industrijo in povezal posameznika, podjetje, skupnost in družbo v skupen cilj spremembe zavesti za bodočo ureditev sveta in so za to tudi nagrajeni.

Krožna ekonomija zajema vse surovine, materiale, embalaže,… itn., katerih molekularna struktura/sestava omogoča ponovno uporabo iz že narejenih/proizvedenih produktov, ostankov materialov iz proizvodnih procesov, deakumuliranih materialov zadnjih desetletij oziroma vseh materialov tolikokrat, dokler se njihova molekularna struktura materialov toliko ne utrudi, da so primerni zgolj za trajno funkcijsko obliko (npr. komunalne cevi, cestne in športne površine, morski piloti, itn.) oziroma energetsko ali termično uporabo.

Zavest o pomenu krožne ekonomije se dotika vsakega človeka, vseh ekonomij in družbenih ureditev v vseh državah sveta.